Er zijn 10 redenen om lid te worden van onze vereniging:

1. Je krijgt het magazine Groei & Bloei erbij.
  2. Je lidmaatschap is goedkoper dan wanneer je de magazines maandelijks los koopt.
  3. Je krijgt korting op tuinartikelen en op de toegangsprijs van groene evenementen.
  4. Je wordt automatisch lid van een lokale afdeling. Dat verplicht je tot niets, maar je kunt wel deelnemen aan allerlei leuke activiteiten en ruilbeurzen.
  5. We organiseren excursies naar prachtige tuinen die alleen voor Groei & Bloei opengaan.
  6. Je kunt deelnemen aan cursussen, workshops en lezingen op verschillende niveaus.
  7. Je kunt je hobby delen met andere tuinliefhebbers, hetzij persoonlijk, hetzij via internet.
  8. Je krijgt een nieuwsbrief van uw lokale afdeling uit de buurt met allerlei wetenswaardigheden.
  9. Je kunt gratis gebruik maken van de Groei & Bloei adviesdienst.
  10. Je steunt een vereniging voor en door liefhebbers, zonder winstoogmerk, die zich inzet voor de belangen van hobbytuiniers.

Meer informatie over de afdeling Sneek vindt je op deze website.

Met vragen kunt u altijd contact opnemen met ons secretariaat. Ook kunt u een proefnummer van ons tijdschrift aanvragen.

Overtuigd?

Door op het Vogeltje hier naast te klikken kom je op een pagina waar je kan kiezen voor:

1. Zelf lid worden
  2. Iemand anders lid maken
  3. Een cadeau-abonnement geven
  4. Een proefnummer aan kunt vragen
Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien