Sneek

Bloemschikwedstrijd op Gardenista

Na een succesvolle eerste editie in Ophemert wordt dit mooie groen festival dit jaar georganiseerd op een nieuwe locatie. De Historische Buitenplaats Den Alerdinck in de buurt van Zwolle wordt het strijdtoneel van de bloemschik wedstrijd. Ook dit jaar is er een categorie voor studenten, amateurs en professionals en zijn er buiten een felbegeerde eerste plaats ook mooie andere prijzen te winnen.
En hoe gaaf is het om op de laatste dag op het toneel te strijden met de drie besten uit je eigen categorie. Op dinsdag 12 mei kun je je werkstuk aanleveren en er zal deze keer een centrale aftrap zijn! Mocht je mee doen dan rekenen we ook op je als je bij de eerste 3 bent om op zondag 17 mei op het podium te staan.
Om je te kwalificeren voor de wedstrijd vragen we je om een foto (max. 5) te sturen van bloemwerk waar je trots op bent. Samen met je adresgegevens, telefoonnummer, evt. lidnummer Groei & Bloei en de categorie waarin je mee gaat doen. Meld je nu aan door een mailtje te sturen naar bloemschikken(at)gardenista.nl.

De kosten voor een amateur zijn € 40,-
De kosten voor een professional € 65,-
De kosten voor een student € 24,-

Het hoofdthema is 'Festival' en daar kun je natuurlijk alle kanten mee op. Maar om je nog meer uit te dagen hebben we per categorie ook een subthema:

Studenten: Hippies
Amateurs: Food, Flowers & Fashion
Professionals: Eurovisie songfestival

Leuke thema’s waar je zeker je creativiteit in kwijt kunt. Een vakkundige jury zal het werk gaan beoordelen.
Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie dan kun je een mail sturen naar Sharon van Eunen: eunen(at)gardenista.nl

Regionale wedstrijden 2020

NOORD

Noord Nederlands Bloemschik Evenement (NNBE)
zaterdag 14 maart 2020
Multifunctioneel Centrum de Wier, Ureterp
Voor informatie: NNBE.Groei(at)gmail.com

De landelijke Inspiratiedag Bloemschikken gaat naar Gardenista!

Leuk nieuws! De landelijke Inspiratiedag Bloemschikken is dit jaar te gast op ons eigen evenement Gardenista.

Op zaterdag 16 mei a.s. worden de bloemschikcoördinatoren en/of docenten van afdelingen en rayons uitgenodigd om naar havezate Den Alerdinck te komen. Voor iedere afdeling of ieder rayon zijn er maximaal twee entreekaarten beschikbaar.

Zet de dag in je agenda en meld je alvast aan via bloemschikken(at)groei.nl

De commissie LCB is druk bezig met het samenstellen van het programma. Wij verwachten dit half maart naar alle afdelingen te kunnen sturen.