Sneek

Fryslân iepenet syn tunen 2021

Dit jaar gaan de tuinhekken van 38 prachtige tuinen van Groei & Bloei-leden in Friesland gratis open voor het publiek. Niet één, maar liefst vijf weekenden zijn er tuinen te bezichtigen: 22-23 mei, 19-20 juni, 3-4 juli, 25-26 juli en 28-29 augustus 2021

Het Landelijk Open Tuinen Weekend van de vereniging Groei & Bloei wordt dit jaar gehouden op 19 en 20 juni. De gezamenlijke afdelingen van Groei & Bloei in de provincie Friesland hebben weer voor een ruimere opzet gekozen. De bedoeling hiervan is niet alleen om meer liefhebbers in de gelegenheid te stellen de opengestelde tuinen te bezichtigen, maar ook om deelnemende tuinen op die dagen open te stellen wanneer ze op hun mooist zijn.

Reactie van bezoekers in voorgaande jaren:

Prachtige tuin. Wat een bijzondere beleving in deze tuin. Bloemen en planten zo goed bij elkaar passend. Een tuin met passie en liefde. Puur genieten en wat een aardige mensen. Schitterende tuin, hier kom je tot rust.

Overigens is niet elke tuin elk weekend open: de ene tuin kan slechts één weekend open zijn, de andere tuin twee keer of vaker.

Bij uw eerste tuinbezoek tijdens "Fryslân iepenet syn tunen" kunt u een papieren brochure meekrijgen.

Voor een compleet overzicht van tuinen, adressen en openingsdagen kunnen geïnteresseerden vanaf ca. 10 mei de brochure “Fryslân iepenet syn tunen 2021” downloaden van een van de volgende websites:

www.drachten.groei.nlwww.franeker.groei.nlwww.heerenveen.groei.nlwww.leeuwarden.groei.nlwww.nofriesland.groei.nlwww.sneek.groei.nl

De brochures en flyers zijn binnenkort ook gratis verkrijgbaar bij o.a. VVV-kantoren.

3 mei 2021