Sneek

Noord Nederlands Bloemschikevenement 9 maart 2024: een hele dag genieten in Ureterp

Een heerlijke dag bezig zijn met bloemschikken, dat is het doel van het NNBE. ’s Ochtends van 10.00 tot 12.00 uur gaan alle deelnemers een werkstuk maken, met materiaal dat ter plekke wordt uitgereikt. Hoeveel ervaring je hebt is niet belangrijk. Het gaat vooral om de gezelligheid en het meedoen. Er is een groep voor recreanten en een groep voor gevorderden. Het thema voor recreanten is “Lijnenspel”. Voor gevorderden worden thema en opdracht bij aankomst bekend gemaakt. Iedereen start dus met dezelfde informatie en materialen.

Het middagprogramma is ook open voor bezoekers. Melissa Smedes geeft een bloemschikdemonstratie en haar stukken worden verloot. Een vakkundige jury bekijkt alle stukken van de deelnemers en geeft nuttige tips. Tenslotte kunnen de bezoekers de werkstukken van alle deelnemers bewonderen.

Deelname kost € 55,- inclusief materialen, een lunch en toegang tot de bloemschikdemonstratie. Leden van Groei&Bloei krijgen € 10,- korting op de deelnameprijs. Bezoekers zijn welkom vanaf 13.30 en betalen € 10,-. Als lid van Groei&Bloei mag je voor € 7,- naar binnen.

De locatie van het evenement is multifunctioneel centrum “De Wier”, De Telle 21, 9247BH in Ureterp.

Je meldt je aan door het inschrijfformulier op te sturen naar nnbe.groei(at)gmail.com. Per post mag ook naar Lidy Smit, Hoofdweg 18, 9945PG, Wagenborgen.

Inschrijfformulier NNBE 2024