Sneek

Fryslan iepenet syn tunen 2023

Beste tuineigenaren, 
Dit jaar, 2022, is er vanaf eind mei tot eind augustus vijfmaal een opentuinenweekend gehouden onder de naam “Fryslân iepenet syn tunen“. 
In totaal hadden 51 leden hun prachtige tuin hiervoor aangemeld, variërend van 1 tot 5 weekenden. Door de positieve reacties van de tuineigenaren en bezoekers hebben wij besloten dit evenement ook in 2023 te organiseren. 

De data van de opentuinenweekenden in 2023 zijn: 27 en 28 mei 17 en 18 juni (Landelijk Open Tuinen Weekend) 1 en 2 juli 22 en 23 juli 26 en 27 augustus. Deelnemende tuineigenaren geven zelf aan in welke weekenden hun tuin te bezoeken is. 

Een tuineigenaar dient lid van de vereniging Groei & Bloei te zijn. Entree is gratis, maar voor een consumptie kan wel een vergoeding gevraagd worden. Openingstijden: 10.00 - 17.00 uur. 

Uit het oogpunt van uniformiteit verdient het de voorkeur deze tijdstippen aan te houden. Willen jullie (weer) meedoen dan zou het prettig zijn wanneer we vóór 1 januari 2023 over enige informatie kunnen beschikken, dit in verband met het vervaardigen van een nieuwe brochure. 

Welke informatie is nodig? ➢ naam van de eigenaar, volledig adres met postcode, telefoonnummer en e-mailadres ➢ eventueel: naam van de tuin ➢ korte omschrijving van de tuin, maximaal 65 posities (incl. spaties) ➢ welke weekenden de tuin geopend zal zijn (alleen een zaterdag of zondag mag ook) 

Bij eerdere deelname is alleen opgave data voldoende tenzij er wijzigingen zijn. Graag zien we jullie reactie tegemoet via e-mailadres: anna.e.vvdv@gmail.com
Namens het bestuur
Anneke Vissers ( 0515-335660)

Heb je een bijzondere tuin, of weet je iemand met een bijzondere tuin dan zou het mooi zijn om deze tuin ook aan andere mensen te laten zien en er iets over te vertellen. Je tuin hoeft niet groot te zijn , een knusse stads/dorpstuin zou ook prima kunnen .

Laat ook andere mensen van je tuin genieten en geef je op voor een of meerdere weekenden of slecht een of enkele dagen in 2023!

 1 Ooienvaarslaan 9 (2)

Meer informatie en opgave bij Anneke Vissers 0515-335660