Sneek

Enthousiaste tuinkeurders gezocht!

Lekker gluren bij de buren?

Kijk jij bij een wandeling door de wijk ook altijd naar voortuintjes? Geniet je dan van de prachtig kleuren en de mooie planten of van de strak geknipte haagjes met goed onderhouden bestrating? Wij van Groei & Bloei afdeling Sneek, genieten vooral van de voortuinen, vol met  kleur en fleur. Het is niet alleen beter voor de bijtjes, maar ook voor het milieu. En dat gaat ons allen aan het hart.

Eind juni (17 juni t/m 7 juli) gaan onze tuinkeurders weer op pad, om te kijken wie de mooiste voortuin heeft in Sneek en Ysbrechtum. 

Lijkt het je leuk om dit ook te doen? Meld je dan aan bij ons bestuurslid Cees Hollander, telefoon 06 39636867 of via de mail: ceeshollander1@gmail.com

Samen met een collega tuinkeurder, bepaal je in die periode zelf dag(en) en tijd om in een bepaalde wijk de voortuinen te bekijken en beoordelen. Misschien doe je ook nog ideeën op voor je eigen tuin.

Op dinsdag 17 september a.s. worden de prijzen uitgereikt. Dit vindt plaats in de Martinikerk in Sneek. Als tuinkeurder ben je uiteraard hier ook bij aanwezig.